Ik maak Vanuit > Bali - websites die werken.

Noten.nl

Doelstelling: het maken van de beste notenshop in de BeNeLux. Noten.nl is een persoonlijk project en volledig op maat gemaakt in WordPress en WooCommerce. Naast productfotografie ben ik verantwoordelijk voor SEO en marketing. Zin in heerlijke noten? Gebruik dan de kortingscode 'davevanhoornpuntcom'.

Verantwoordelijk voor: concept, huisstijl, fotografie, ontwikkeling, seo, WordPress, WooCommerce, marketing, social media.

Bekijk website Open Noten.nl

Formule1.nl

Doelstelling: Migratie van 25.000+ nieuwsberichten naar WordPress, zonder verlies van een sterke positie in Google.

Verantwoordelijk voor: concept, huisstijl, fotografie, ontwikkeling, seo, WordPress, WooCommerce, marketing, social media.

Bekijk website Open Formule1.nl

Pietawittermans.nl

Doelstelling: Een eenvoudige, responsive voor lokale Fysio- en manueel therapeut Pieta Wittermans. De website is volledig op maat gemaakt in WordPress en qua snelheid geoptimaliseerd voor Google.

Verantwoordelijk voor: concept, huisstijl, ontwikkeling, seo, WordPress.

Bekijk website Open Pietawittermans.nl

Hoi, ik ben Dave

Afgelopen 10 jaar heb ik kleine en grote websites ontworpen, gebouwd en geoptimaliseerd. Inmiddels reis ik full-time de wereld over en freelance ik voor met name Nederlandse bedrijven.

Kan ik je helpen aan een nieuwe website, wil je jouw huidige website verbeteren of gewoon eens sparren? Neem dan contact op via LinkedIn, Facebook of Whatsapp

Groeten!

Dave en Dexter (de Balinese hond)